Death's Shadows

Team multi-gaming SC2, Diablo 3, battlefield 3

Vous n'ętes pas identifié.

#1 06-10-2018 09:00:49

ssskdgujo
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-10-2018
Messages: 3

adidas swift run herren

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41knthIQD-L.jpg
adidas skor är en av de tre rändernas nyaste silhuetter den här säsongen och det är mångsidigt kärnsvart temat vitt som är perfekt för vardagligt slitage. Skon är inspirerad av 1980-talets modeller i adidasarkivet och har ett modernt utseende med en fullfärgad övre och flerfärgad garnbroderi som ses på tåboxen och hälen. En matchande gjuten EVA mellansula och svart yttersula kompletterar det snygga utseendet helt och hållet.


Lägg till en annan färgväg från adidas skor superstar till den ständigt växande listan över färgbanor som ska presenteras. Vi gav dig en första titt på de svarta / gröna och grå / rosa paren, nu tar vi en titt på detta intressanta svart / multicolor-erbjudande. Från och med verkar versionen av adidas Swift Run komma i svart. Det är först när du zoomar in och tittar närmare på skon som du inser att adidas placerar lite Multicolor garnbroderi på vamp och häl för att ge skon en subtil pop. Den enda som innehåller torsionsstödet, gummiytzolen och en EVA mellansula kommer i svart för att slutföra modellens ganska tonala utseende.


adidas swift run är en ny stil från de tre ränderna och den är tillgänglig i en ny färgväg av sesam / kärnsvart. Skon är inspirerad av 1980-talets modeller från adidasarkivet, och dess fulla primeknit övre är färgad i ljusbrun med svarta accenter som ses på tåboxen, tunga branding, häl, streck branding på sidorna och yttersålen. En vit mellansula kompletterar den snygga tvåtonskonstruktionen snyggt.


En av de nyare stilerna från de tre ränderna är adidas swift run herren . Kommer i en fallande nyans av spårfrakt, är sko inspirerad av 1980-talets modeller i adidasarkivet. En full primeknit övre med svarta accenter ses på tå låsen, tunga varumärke, häl, rand märkning på sidorna och yttersålen medan en vit mellansula slutför den snygga designen helt och hållet.http://www.skorgummi.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com