Death's Shadows

Team multi-gaming SC2, Diablo 3, battlefield 3

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-05-2018 11:45:26

trip
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-05-2018
Messages: 3

Adidas damesschoenen Nieuw

https://i2.wp.com/www.nicekicks.com/files/2017/09/adidas-NMD-XR1-Leather-Pack.jpg?fit=750%2C400

adidas Originals blijft de Adidas schoenen Opruiming adidas NMD-warmte voor het seizoen 2018 van Holiday brengen. Vandaag bekijken we een gloednieuwe adidas NMD XR1, die sportgereed geüpdatet is met het beroemde silhouet met een beschermende kooibedekking, lange dempingsdemping op de middenzool en een gestroomlijnd ontwerp in combinatie met luxe elementen van suede op de tong en hiel voor een extra verwijderde tak.

adidas-consortium Adidas damesschoenen Nieuw en Zwitserse schoenenfabrikant Titolo werken samen aan een frisse, ijzige NMD. Met winkels in Zürich, Bern en Basel heeft Titolo gekeken naar de dramatische natuur in de regio om een ​​sneaker te creëren die is geïnspireerd op alpine sneeuwzones en verborgen gletsjerverschijnselen.

Na een incidentele Adidas Heren schoenen ademend inspectie is snowscape een gewone deken, een uitgestrekte, eentonige witte vlakte. Maar pan boven de berghelling en patronen beginnen te verschijnen. De buitenste laag van poeder verschuift, vormt tessellaties en vegende, steeds veranderende ribbels op het oppervlak. De Titolo NMD XR1 Trail weerspiegelt dit landschap via een losse maaswijdte in de Primeknit-bovenkant van de sneaker en geperforeerde leren details, terwijl de asymmetrische overlay lijkt op een met sneeuw bedekte rand in het zonlicht.

Bergachtige patronen Adidas NMD xr1 worden verder weerspiegeld in de structuur met textuur van de BOOST™ tussenzool. De buitenzool, het enige deel van de schoen dat niet wit is, roept het beeld op van een blootgestelde gletsjer. Miljoenen jaren oud, wonderbaarlijk, doorschijnend en onmogelijk om over de oppervlakte te verkennen, het is een slimme en inspirerende inspiratiebron voor de zelden geziene onderkant van een sneaker.

http://www.champste.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com