Death's Shadows

Team multi-gaming SC2, Diablo 3, battlefield 3

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-05-2018 11:40:27

trip
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-05-2018
Messages: 3

Adidas sko varm salg

https://i2.wp.com/www.nicekicks.com/files/2017/09/06.jpg?resize=640%2C427

Adidas Originals Adidas sko Beste pris fortsetter å bringe adidas NMD-varmen til ferien 2018. I dag tar vi en titt på en helt ny adidas NMD XR1, den oppdaterte sportsklæren tar på den berømte silhuetten med et beskyttende buroverlegg, full lengde Boost-pute på mellomsålen og en slank design sammen med luksuriøse suedeelementer på tunge og hæl for en ekstra premie takedown.

adidas konsortium Adidas sko varm salg og sveitsisk fottøy kraftverk Titolo samarbeide på en fersk, isete NMD. Med butikker i Zürich, Bern og Basel har Titolo sett på regionens dramatiske utendørs for å skape en sneaker inspirert av alpine snøsoner og skjulte isfenomener.

Ved uformell inspeksjon Adidas kvinner sko Komfortabelt er snowscape et vanlig teppe, en stor, en-tone ekspansjon av hvitt. Men pan ut over fjellsiden og mønstre begynner å dukke opp. Det ytterste laget av pulverskift, danner tessellasjoner og feiende, stadig skiftende korrugeringer på overflaten. Titolo NMD XR1 Trail reflekterer dette landskapet via et løst målemønster i sneakerens Primeknit øvre og perforerte skinndetaljer, mens det asymmetriske overlegget ligner en snøbelagt høyde i sollyset.

Fjellmønstre Adidas NMD xr1 blir ytterligere ekkoet i den strukturerte strukturen til BOOST™ mellomsåle. Yttersålen, den eneste delen av skoen som ikke er hvit, kalles bildet av en eksponert isbreen. Millioner år i alder, vidunderlig, gjennomskinnelig og umulig å utforske utover overflaten, er det en smart og inspirerende inspirasjonskilde for den sjelden sett undersiden av en sneaker.

http://www.weibeast.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com