Death's Shadows

Team multi-gaming SC2, Diablo 3, battlefield 3

Vous n'Ítes pas identifiť.

#1 17-05-2018 05:11:17

dianemarie1
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-05-2018
Messages: 3

Nike Air Max 90 Mens Shoe On Sale

"https://hypb.imgix.net/wp-content/blogs.dir/6/files/2018/02/nike-air-force-1-upstep-sequin-clear-backpack-white-multi-color-0.jpg?fit=max&q=90&w=500&h=333&auto=compress%2Cformat

Voor hardlopers van alle niveaus is de lente de piektijd voor de sport en met de London Marathon die deze zondag plaatsvindt, zullen de deelnemers verlangen naar het comfort dat wordt geboden door Adidas Alphabounce Em Black And White trainers, of als alternatief de Free Run-serie met functies de nieuwe Socfly.

Deze populaire Nike Air Max 90 Mens Shoe On Sale-trainers hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop sportschoenen aanvoelen om onder de voeten te dragen, ontworpen om het gevoel van een blote voet na te bootsen, een idee dat ze opdeden na het ontdekken van een groep Amerikaanse universitaire atleten die met blote voeten begonnen te trainen op gras.

Van concept tot constructie, Air Max 1 Ultra Moire Sequoia-Washed Teal is ontworpen om energieŽn te kanaliseren en paradigma's af te breken. Sinds Nike-ontwerper Dylan Raasch voor het eerst begon met het ontwerpproces in 2010, is de Roshe voortdurend geÔnnoveerd en aangepast met de modernste technologieŽn die beschikbaar zijn voor Nike. Dit is hoe de Roshe een van Nike's meest iconische schoenen is geworden, door abstracte ideeŽn, focus en vrijheid. Met de Roshe 2 op weg naar onze planken (geruchten in 2016), hebben we besloten om het unieke verhaal van de Roshe samen te brengen.

De Zen-inspiratie van de schoen scheen door in zijn publiciteitsloop, of liever het gebrek daaraan. De betaalbare sneaker werd uitgebracht zonder een promotiecampagne: dat betekent geen persbericht, geen flitsende video's of korte films, geen goedkeuringen van beroemdheden. Nike Shoes 2018 Recensioni liet het product voor zichzelf spreken. Het hele Roshe-project was een oefening in lean, minimale marketing en een case study om de hype-cyclus te omzeilen. De Roshe werd zowel alomtegenwoordig als effectief wederverkoopbestendig, terwijl hij nog steeds een gevoel van onschatbare waarde had. Op papier tikt de Roshe veel van de dozen aan waar fashion-savvy-consumenten op letten.

'Omdat ik jong was, heb ik meditatie beoefend, dus het concept van zen en eenvoud speelt een grote rol in mijn leven. De inspiratie komt rechtstreeks van het woord ""Roshi"", wat een titel is die aan een zenmeester is gegeven, en voor mij is eenvoud niet eenvoudiger dan een zenmeester. Van daaruit heb ik de schoen zo eenvoudig mogelijk ontworpen, door alleen dat te behouden wat absoluut noodzakelijk was. '- Dylan RaaschDit is altijd de kern geweest van de Roshe-ideologie, net zoals Adidas Prophere Grey White Solar Red Light nieuwe hybride iteraties van de Roshe heeft onthuld. , de ethiek achter het silhouet is altijd de kern geweest van elke aanpassing."

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insťrer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com