Death's Shadows

Team multi-gaming SC2, Diablo 3, battlefield 3

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-03-2018 07:08:29

meiguihau
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-03-2018
Messages: 3

Nike Herenschoenen ademend

https://thekickshop.files.wordpress.com/2009/10/nike-air-force-1-hi-silv-1.jpg?w=510

Oorspronkelijk ontworpen in 1982 Nike Herenschoenen ademend door Bruce Kilgore, is de Air Force 1 Nike's best verkopende schoen aller tijden en heeft hij elk jaar miljoenen verkocht, een kleine hapering van 1983-86, slechts een jaar na de release ervan. Air Force 1 was het eerste silhouet van de sportkledinggiganten met hun beroemde Air-technologie en het gemak waarmee dit mogelijk was, maakte het de meest gewilde schoen in de NBA voor de beste sterren van basketbal.

Hun innovatieve schoen Nike damesschoenen comfortabel trok niet alleen de aandacht van mensen voor technologische functies, het zag er ook prachtig uit en werd al snel een vast onderdeel van de dagelijkse mode. Sindsdien is het uitgebracht in de lage, midden en hoge topcondities en ze zijn uitgegroeid tot een echte favoriet voor schoenenliefhebbers in meer dan 2000 verschillende kleuren. De toegenomen vraag zal waarschijnlijk betekenen dat dit aantal de komende jaren alleen maar zal groeien. .


Het was hun door Nike schoenen hete verkoop sport geïnfundeerde en retro-appeal die hen hielp bekend te worden als 'uptowns' in het Amerika van de jaren negentig, waarbij ze verwezen naar de jongeren in stedelijke binnensteden die voor het eerst het schoeisel op straat trotseerden. Pas toen de schoen in de jaren 90 en 2000 in verband werd gebracht met de wereld van rapmuziek, bereikte de schoen een breder modeconcern, toen sterren als Jay Z en Nelly regelmatig met het ontwerp begonnen - Nelly schreef zelfs een lied over hen. Hun goedkeuring van de schoen hielp het overzeese erkenning krijgen en het is - betwistbaar - hun invloed die de Luchtmacht 1 tot het fenomenale succes heeft gemaakt dat het vandaag is.

In de originele Air Force 1 High en meest gebruikelijke vorm heeft de schoen een effen zwarte of witte kleur; Beide kunnen eenvoudig worden toegepast op een aantal outfitkeuzes.

http://www.ddtows.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com